Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین روزنامه کودکان و نوجوانان در ایران با عنوان «زنگ آخر» امروز (۳ دی‌ ماه) در تهران منتشر شد.

سمیه کرمانی، مدیر مسوول و صاحب امتیار روزنامه «زنگ آخر» در گفت‌وگویی با ایسنا ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: این روزنامه با توجه ویژه به جامعه مخاطب دانش آموزان و با محتوای آموزشی، سرگرمی، داستانی، سلامت و بهداشت با زبان و ادبیات کودکانه ارائه می شود تا کودکان خبرخوانی و گزارش خوانی را از سال‌های نخستین زندگی و آموزش خود در مدرسه بیاموزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او مهترین اهداف انتشار روزنامه «زنگ آخر» را نشریه‌خوانی بچه‌ها از سنین دبستان و همزمان با سوادآموزی و علم آموزی عنوان کرد و گفت: روزنامه‌خوانی مقدمه‌ای بر کتاب‌خوانی و بالا بردن سطح دانش و آگاهی ست. همچنین با توجه به علاقه کودکان و دانش‌آموزان به فضای مجازی و گرفتن عکس و سلفی، یکی از بخش‌های این روزنامه را با عنوان «سلفی مدرسه» به این موضوع اختصاص داده‌ایم تا دانش‌آموزان هدفمند به عکاسی و گرفتن سلفی بپردازند. در این بخش از بچه‌ها خواسته شده است تا با همکلاسی‌ها و معلم‌ها که دوستشان دارند و مهمتر از همه با یک کار خوب سلفی بگیرند و برای بهترین سلفی‌هایشان که محتوای آموزنده‌ای داشته باشد جوایزی در نظر گرفته خواهد شد؛ البته جشنواره «سلفی مدرسه» با همین منظور در اردیبهشت سال آینده برگزار می‌شود.

مدیر مسؤول روزنامه «زنگ آخر» افزود: «مدال قهرمانی» بخش دیگری از این روزنامه است که به کودکان قهرمان از جانب روزنامه اعطا می‌شود و در پایان هر سال از مردم خواسته می‌شود تا با توجه به عملکرد دانش‌آموزان قهرمان، قهرمان قهرمانان دانش‌آموزان ایران را انتخاب کنند. همچنین «ماموران انرژی» یکی دیگر از بخش‌های این روزنامه است که کودکان را به صرفه‌جویی دعوت می‌کند. در این بخش از کودکان خواسته‌ایم تا اعمال خود را در جهت صرفه‌جویی انرژی برای روزنامه ارسال کنند و به این شکل با نگاه ویژه‌تری به صرفه‌جویی بپردازند. گردشگری روستایی از جمله بخش‌هایی است که کودکان روستایی گزارشگر آن هستند و محتوای آن با هدف آشنایی سایر کودکان در اقصا نقاط ایران زمین با روستاها و سبک زندگی روستایی تولید می‌شود. فکر می‌کنم این بخش باعث رونق گردشگری روستایی خواهد شد.

کرمانی یادآور شد: همچنین آشنایی بچه‌ها با محله‌ای که در آن زندگی می‌کنند و گزارش آن برای سایر کودکان بخش دیگری از روزنامه «زنگ آخر» را تشکیل می‌دهد. در بخش دیگری نیز بچه‌ها می‌توانند نامه‌ای به هر کسی می‌خواهند بنویسند و در آن آرزوها، پرسش‌ها و سوالات خود را از خدا و یا هرکس که دوست دارند بپرسند و مشاوری پاسخ آنان را خواهد نوشت. همچنین بازنویسی داستان‌های کهن پارسی به زبان کودکانه از بخش‌های دیگر این روزنامه است و در بخش دیگری هد هد (نماد فرهنگ و ادبیات کهن ما) با ابوعلی سینا سخن می‌گوید و در خصوص بیماری‌ها و سلامتی برای بچه‌ها اطلاعاتی را کسب می‌کند. اینها بخشی از محتوای «زنگ آخر» است و امیدواریم که این روزنامه در طول انتشار خود به اهداف عالی در جهت آگاه‌سازی نسل جدید و ترغیب آنان به مطالعه دست یابد. در همین راستا روزنامه «زنگ آخر» از تمامی معلمین و فعالین کودک و نوجوان جهت بهتر شدن محتوای خود دعوت به همکاری می‌کند و منتظر انتقادات و پیشنهادات تمامی آموزگاران است.

مدیر مسؤول روزنامه «زنگ آخر» در پاسخ به این پرسش که مکان توزیع نشریات و روزنامه کودکان و نوجوانان و قشر دانش‌آموز کجاست؟ گفت: متاسفانه کیوسک‌های مطبوعاتی برای ارائه مطبوعات بزرگسالان نیز سال‌هاست که کارکرد خود را از دست داده‌اند و تبدیل به یک بوفه کار راه‌انداز برای عابران شده‌اند و بیش از همه چیز سیگار و گاهی مواد مخدر تامین می‌کنند. در چنین شرایطی که مطبوعات بزرگسالان برای حضور در کیوسک ها احساس امنیت ندارند، چطور می‌توان از آنها انتظار داشت محل عرضه مناسبی برای نشریات کودکان باشند و دانش آموزان بتوانند مثلا در سر راه مدرسه و خانه خود به این مکان‌ها برای خرید نشریه مورد علاقه‌شان سری بزنند.

کرمانی که پیشتر مدیرمسؤول نشریات «مدیر ورزش»، «خوشبختی» و «تاجر» بوده، افزود: متاسفانه بزرگسالان هم گاهی احساس امنیت نمی‌کنند که بیش از چند لحظه در کنار این کیوسک‌ها بایستند و عناوین نشریات را مطالعه کنند و با آرامش نشریه خود را انتخاب کنند، چه برسد به کودکی که محل عرضه نشریه و خوراک فرهنگی و سیگار را یکسان می‌بیند و اینکه چه تصویری از روزنامه‌ها و مجلات در ذهن او نقش می‌بندد را تنها خدا می‌داند. در این شرایط مدارس باید محل عرضه نشریات شوند و لااقل نمایشگاه‌های فصلی برای بچه‌ها درون مدارس دایر شوند تا آنان با نشریات آشنا شوند. متاسفانه قوانین بیش از حد سخت‌گیرانه هستند و با همکاری بیشتر آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان می‌توان فضای امنی برای ارائه نشریات کودکان فراهم کرد . خوشبختانه مدیران مدارس بسیار محتاط هستند و آموزش و پرورش و مدارس مکان امنی است و از طرفی نشریات تابع قوانین و تحت نظارت هیات نظارت و مطبوعات کار می‌کنند و نمی‌توانند محتوای غیر متعارف و بی‌اخلاقی داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۹۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند

با حکم محمد خزاعی، ۱۲ تن از مدیران و فعالان فرهنگی هنری و سینماگر کودک و نوجوان به‌عنوان اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، مجید زین العابدین، علی قاسم زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سید مهدی سیدین‌نیا، فرزانه کلاهدوزان، علی صالحی، اصغر فارسی، وحید نیکخواه آزاد، پوران درخشنده، وحید ملتجی و احمد مقیمی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان منصوب و معرفی شدند.

محمد خزاعی در حکم انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، با تاکید بر این نکته که برگزاری جشنواره این رویداد فرصتی ارزشمند برای توجه به نقش مهم آثار مهم کودکان و نوجوانان است، برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و تصمیمات اثر بخش در زمینه رشد سرمایه انسانی دغدغه‌مند، تقویت فکر و ایده‌های نو، تکامل چرخه تولید و اکران، تشویق و معرفی استعدادهای جوان و جهش تولید با مشارکت فیلمسازان در سینمای راهبردی کودک و نوجوان را از اعضای شورای مذکور خواستار شده است.

سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، به دبیری مجید زین العابدین در اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 749809

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • واکاوی ادعای مدیر شهرداری تهران درباره تمیز بودن تهران نسبت به پاریس | گردشگران و روزنامه های معتبر دنیا درباره این شهر لوکس فرانسوی چه می گویند؟
  • نگران مصرف قلیان هستیم/ دکه‌های مطبوعاتی مجوز عرضه دخانیات ندارند